Monipuoliset pesulapalvelut

Laadukkaat pesulapalvelut yksityisille

Auranmaan Pesula hoitaa yksityisasiakkaiden pesulapalvelut luotettavasti ja pitkällä kokemuksella. Olemme luotettava ja tunnettu toimija, ja meillä on paljon uskollisia kanta-asiakkaita Pöytyän seudulla. Koska olemme täyden palvelun pesutalo, teemme valkopesut, kirjopesut ja mattopesut. Kemialliset kuivapesut, erikoismatot ja nahkavaatepesut hoidamme alihankintana yhteistyökumppaniemme kanssa.

Mikäli pukusi, vuodevaatteesi tai pöytäliinasi kaipaavat pesua, me olemme ratkaisu! Teemme käsinpesut, konepesut ja vesikemialliset (wetcleaning) pesut hellävaraisilla aineilla. Vuodevaatteiden pesupalveluumme kuuluu luonnollisesti mankelointi, viikkaus ja suojapakkaus.

Välityspalvelumme toimittaa pyykkinne meille  »

Vaativatkin työvaate- ja kemialliset pesut

Tarjoamme yrityksille pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla kattavat pesupalvelut. Palvelutarjontaamme kuuluvat valkopesut, kirjopesut ja kemialliset kuivapesut.

Tarjoamme yrityksille ja laitoksille esimerkiksi työvaatteiden sopimuspesupalvelua. Kuljetuspalvelumme kuljettaa Auranmaalla työvaatteet asiakkaan yrityksestä ja palauttaa ne sinne puhtaina ja kuivina.

Kun haluatte pesettää vaatteenne ammattitaitoisessa, luotettavassa ja joustavassa pesulassa nopeasti, ottakaa meihin yhteyttä »

Pesemme matot ja vuokraamme pöytäliinat

Monipuolisiin pesulapalveluihimme kuuluvat myös matonpesut. Räsymatot pesemme koneellisesti, mutta herkemmät mattomateriaalit puhdistamme laakapesuna käsin. Kaikki muutkin tekstiilit, kuten verhot puhdistuvat pesulassamme. Mikäli tekstiilisi ovat paikkauksen tarpeessa, onnistuu niiden korjausompelu kauttamme. Lisäksi vuokraamme pöytäliinoja monenlaisiin juhlatilaisuuksiin.

Muista myös välityspalvelumme – voit jättää pyykkisi yhteistyökumppaneillemme.

Katso hinnasto palveluistamme »

Ota yhteyttä ja kysy lisää